Joulupuukeräys

Joulupuukeräys, mikä se on?

Joulupuukeräyksessä kerätään lahjoja eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille. Seinäjoen alueella Joulupuukeräys toteutetaan Nuorkauppakamarin ja MLL:n yhteistyönä. MLL:lta alueella on neljä paikallisyhdistystä; Seinäjoki, Nurmo, Ylistaro ja Peräseinäjoki, kukin järjestää joulupuukeräystä.

Nurmossa joulupuukeräys toteutetaan Prismalla kahtena viikonloppuna:

la 30.11.2019 klo 11-17

su 1.12. klo 12-16

la 7.12. klo 11-17 ja

su 8.12. klo 12-16.

Lisäksi Nurmon joulupuut löytyvät liikuntakeskus Fressiltä, Unelmasalilta ja EasyFitiltä sekä Nurmon Lukiolta. Suurin osa Nurmon paketeista jaetaan Nurmon kappeliseurakunnan diakoniatyön kautta ja osa kaupungin kotihoidon, Tupasvillan perhetyön, kautta nurmolaisille lapsiperheille.

Kaikki lahjat menevät todella tarpeeseen ja ilahduttavat lapsia. Kiitokset kaikille mukana auttaville ❤ Teemme yhdessä joulun niihinkin perheisiin, joissa joulun järjestäminen ei ole itsestäänselvyys.