Joulupuukeräys

Joulupuukeräys, mikä se on?

Joulupuukeräyksessä kerätään lahjoja eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille. Seinäjoen alueella Joulupuukeräys toteutetaan Nuorkauppakamarin ja MLL:n yhteistyönä. MLL:lta alueella on neljä paikallisyhdistystä; Seinäjoki, Nurmo, Ylistaro ja Peräseinäjoki, kukin järjestää joulupuukeräystä.

Joulupuukeräyksen aikataulut:

Nurmon Prisma:

la 3.12.2022 klo 11-19

su 4.12.2022 klo 12-18

Nurmon kirjasto:

28.11.-9.12.2022

Lisäksi Nurmon joulupuut löytyvät EasyFitiltä ja Unelmasalilta sekä Nurmon kappeliseurakunnan Olotilasta. Suurin osa Nurmon paketeista jaetaan Nurmon kappeliseurakunnan diakoniatyön kautta ja osa kaupungin kotihoidon, Tupasvillan perhetyön, kautta nurmolaisille lapsiperheille.

Kaikki lahjat menevät todella tarpeeseen ja ilahduttavat lapsia. Kiitokset kaikille mukana auttaville ❤ Teemme yhdessä joulun niihinkin perheisiin, joissa joulun järjestäminen ei ole itsestäänselvyys.