Perhekahvilat

Kahvilat kokoontuvat Tanelinrannan nuorisotiloissa, Lampitie 1.

Vauvakahvila

Vauvakahvila kokoontuu maanantaisin klo 9.30-11.30. Myös isommat sisarukset tervetulleita. (2.10.17 alkaen)

Musahetkikahvila

Musahetkikahvila on tiistaisin klo 9.30-11.30, alle kouluikäisille vanhempineen.  (5.9.17 alkaen)

Ohjattu musiikkileikkihetki (klo 9.30-10), vapaata leikkiä ja kahvitteluseuraa.

Perhekahvila

Perhekahvila kokoontuu torstaisin klo 9.30 - 11.30, alle kouluikäisille vanhempineen. (7.9.17 alkaen)

Kahvila on tarkoitettu kaikille alle kouluikäisille lapsille vanhempineen. Lapsille tarjolla leikkiseuraa, aikuisille juttuseuraa ja vertaistukea. Lisäksi askartelua ja muuta toimintaa.

Vaunu-ulkoilijat (tauolla toistaiseksi)

Touhutalo-treffit

Touhutalotreffit perjantaisin klo 10-14. Sisään pääsee MLL:n jäsenkorttia vilauttamalla puoleen hintaan. Eli 2-vuotta täyttäneet 6€:lla ja 1-2-vuotiaat 3€:lla, vauvat ja aikuiset ilmaiseksi. Maksu suoraan puiston kassalle. (Touhutalo, Kaarretie 2, Hyllykallio)