Paikalliset jäsenedut

Valtakunnallisten jäsenetujen lisäksi MLL:n Nurmon paikallisyhdistyksen jäsenet saavat alennusta yhdistyksen järjestämistä tapahtumista. Alennuksen saa myös Seinäjoen yhdistyksen Perhetalo Kivirikon palveluista.

Seuraavat yritykset tarjoavat jäsenillemme etuja voimassaolevaa jäsenkorttia näyttämällä.

Etelä-Pohjanmaan Katsastus Oy

10% alennus katsastusmaksusta jäsenille.

Fysio2000

-  Kuntosalin vuosikortti 234€ tai eLaskulla 19,50€/kk

-  Ryhmäliikunta (Pulssin toimipisteessä) 29€/kk

-  Salikortti: sis. kuntosalin ja ryhmäliikunnan 39€/kk

Pulssin toimipisteelle tulee lunastaa 10€ tägi, muilla toimipisteillä Seinäjoella / Ilmajoella toimii ovikoodi.
Korttia tilattaessa mainitse viestissä: MLL Seinäjoki, oma nimi, osoite, puh nro, syntymäaika. Kortti, jonka haluat tilata ja toimipaikat, joissa haluat käydä sekä maksutapa (eLasku, maksu paikan päällä, smartum tms).

Kuntosalikortti tilaukset: info@fysio2000.fi

Hieronta, fysioterapia ja PT-paketit -10% normaalihinnoista. Muista näyttää alennustodistuksesi maksun yhteydessä.

Ajanvaraus: www.fysio2000.fi/ajanvaraus

Glow Dance

10% alennus kausimaksullisista tuotteista kaikille MLL jäsenille (poislukien lyhytkurssit ja Ek-ryhmät).

Hotelli-Ravintola Alma

Jälkiruoka pääruoan yhteydessä ilmaiseksi MLL jäsenille

Hyllykallion Kukka

Hyllykalliontie 2, Prisman kauppakeskus, (06) 412 8290

10 % alennus viherkasveista.

Parturi-Kampaamo Luru

Petäjätie 2, Nurmo, 06 4149911

10 % alennus alle kouluikäisten lasten hiustenleikkuusta sekä normaalihintaisista hiustenhoitotuotteista

Musiikkiopiston Kahvila

20% alennus lounaskeitosta ja -salaatista sekä kahvista ja täytetyistä sämpylöistä kaikille MLL jäsenille.

Ravintola Marttilan Talli

Lounas hintaan 9,20 €. Alle 5-vuotiaat syövät ilmaiseksi ja alle 12-vuotiaat puoleen hintaan.

Namitupa

Namituvan myymälässä Ilmajoella jäsenetukortilla -10% ja verkkokaupassa koodilla "MLL" ylläriherkku kaupan päälle.

Rengastien autotarvike Oy

Tuoteryhmästä riippuen 10-40% alennukset.

Seppälän valokuvaamo

Kauppakatu 9, Seinäjoki, 0103227702, seinajoki@seppalanvalokuvaamo.fi

Liikkeestä ostettaessa valokuvat, canvastaulut, julisteet ja tapetit omasta tiedostosta -15 %. Toimitus jopa saman päivän aikana. Kehykset ja albumit -10 %.

Studio Saarinen

10% alennus lapsi- ja perhekuvauksista.

The Kids & Mothers

Ideapark, Seinäjoki, 0400-549 980,

10% alennus normaalihintaisista Name it- ja Mamalicious -tuotteista.

Kaikkien Seinäjoen alueen yhdistysten jäsenedut ovat voimassa Nurmon yhdistyksen jäsenille. Tarkista siis myös Seinäjoen, Ylistaron ja Peräseinäjoen yhdistysten paikalliset edut!