Tietoa yhdistyksestä

Mannerheimin lastensuojeluliiton Nurmon yhdistys on perustettu vuonna 1926. Yhdistyksemme on erittäin aktiivinen ja vireä. Jäseniä meillä on noin 600.  

Yhdistys järjestää vuosittain kevät- ja syyskokouksen. Tämän lisäksi hallitus kokoontuu kuukausittain. Yhdistyksemme hallituksessa toimii 12 vapaaehtoista (puheenjohtaja sekä 11 jäsentä). Hallituksen jäsenten tiedot löydät yhteystiedot-sivulta. 

Järjestämme runsaasti toimintaa lapsiperheiden tueksi ja iloksi. Toimintaamme kuuluu esimerkiksi viikoittaiset perhekahvilat sekä liikuntavuoroja lapsille ja aikuisille. Järjestämme lisäksi erilaisia tapahtumia, kuten perinteiset Maalismarkkinat ja Ipanamarkkinat. Koko toimintamme kirjoon voit tutustua Toiminta - ja Tapahtumat - välilehdillä sekä alla liitteenä olevan toimintasuunnitelman avulla. 

Yhdistyksemme pyörii vapaaehtoisten voimin. Mikäli sinulla olisi aikaa ja halua toimia lapsiperheiden hyväksi yhdistyksemme kautta, ota rohkeasti yhteyttä! Facebookissa on ryhmä NurmonMLL- vapaaehtoiset , johon voi liittyä. 

Voit tukea toimintaamme myös liittymällä jäseneksemme, jolloin olet oikeutettu runsaisiin jäsenetuihimme

 

Toimintakertomus vuodelta 2018

PDF-tiedostoToimintakertomus 2018.pdf (1.0 MB)

Jäsenkirje 2019

PDF-tiedostoJäsenkirje 2019.pdf (101 kB)